Ugrás a fő tartalomhoz

OPENKKK

Keresés indítása
OPENKKK
Abev - ANYK nyomtatványok
  
OPENKKK > Hirdetmények, szakmai értesítések > NAV tájékoztatás - Az eAEO, EBTI és CDMS Trader Portal, valamint REX alkalmazások elérhetőségéről  

Hirdetmények, szakmai értesítések: NAV tájékoztatás - Az eAEO, EBTI és CDMS Trader Portal, valamint REX alkalmazások elérhetőségéről

Cím

NAV tájékoztatás - Az eAEO, EBTI és CDMS Trader Portal, valamint REX alkalmazások elérhetőségéről 

Szöveg

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a brüsszeli központi törzsadat kezelő rendszer (CS/RD2) 2020. március 20. 20:00 és 2020. március 23. 07:00 között karbantartás alatt lesz. Az érintett időszakban az eAEO, EBTI és CDMS Trader Portal, valamint REX alkalmazások működésében adathiányos működés léphet fel, javasoljuk ezért a fenti időszakban a rendszerek használatát mellőzni szíveskedjenek.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A fenti tájékoztató a https://openkkk.nav.gov.hu/default.aspx oldalon is elérhető.

Tisztelettel:

IT-Helpdesk

Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Informatikai Intézete
Ügyfélkapcsolati Osztály


1023 Budapest, Lajos utca 17-21.
Tel.: (06 1) 250-9599
Fax.: (06 1) 239-0112
E-mail: it.helpdesk@nav.gov.hu

www.nav.gov.hu

nav_logo

Keressen minket a Facebookon is!
https://www.facebook.com/NAVprofil

„Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.”

„This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.”

Elévülés

 
Mellékletek
nav2.png    
e-mailből létrehozta: Rendszerfiók  a következő időpontban: 2020. 03. 19. 12:17 
Utolsó módosítás: Rendszerfiók  2020. 03. 19. 12:17