Ugrás a fő tartalomhoz

OPENKKK

Keresés indítása
OPENKKK
Abev - ANYK nyomtatványok
  
OPENKKK > Hirdetmények, szakmai értesítések > NAV tájékoztatás - CDPS_I szerviz betöltéséről 2020. március 20.  

Hirdetmények, szakmai értesítések: NAV tájékoztatás - CDPS_I szerviz betöltéséről 2020. március 20.

Cím

NAV tájékoztatás - CDPS_I szerviz betöltéséről 2020. március 20.  

Szöveg

Tisztelt Cím!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a címben hivatkozott szerviz az alábbi, Önöket érintő változtatásokat tartalmazza:

2020. március 18-án a koronavírus járvány miatt bevezetett uniós exportkorlátozó intézkedések (TARIC 709) kezeléséhez szükséges CDPS_I fejlesztés éles üzemi környezetbe kiadása (910-913.) megtörtént.

Az intézkedéssel érintett TARIC kódok vonatkozásában – függetlenül az ügyféli nyilatkozattól - a szerviz kiadását követően csak felhasználói beavatkozást követően volt folytatható a feldolgozás.

Jelen szervizzel (kiadás: 914-915.) a kiviteli vámeljárást a nyilatkozattevő nyilvántartásba való bejegyzés formájában történő benyújtásra vonatkozó engedély birtokban alkalmazó exportőrök részére, az Y975-ös igazoláskód (Az (EU) 2020/402 rendelet I. mellékletében felsoroltaktól eltérő áruk) alkalmazásakor – az egyéb feltételek, kockázati tényezők fennállása esetén – a külön felhasználói beavatkozás nélküli feldolgozást visszaállítottuk.

Minden más egyéb összefüggésben (normál kiviteli eljárás, engedély alkalmazása) a feldolgozás csak revizori döntést követően folytatódhat az érintett TARIC kódokra.

A fenti tájékoztató a https://openkkk.nav.gov.hu/default.aspx oldalon is elérhető.

Tisztelettel:

IT-Helpdesk

Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Informatikai Intézete
Ügyfélkapcsolati Osztály


1023 Budapest, Lajos utca 17-21.
Tel.: (06 1) 250-9599
Fax.: (06 1) 239-0112
E-mail: it.helpdesk@nav.gov.hu

www.nav.gov.hu

nav_logo

Keressen minket a Facebookon is!
https://www.facebook.com/NAVprofil

„Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.”

„This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.”

Elévülés

 
Mellékletek
nav2.png    
e-mailből létrehozta: Rendszerfiók  a következő időpontban: 2020. 03. 20. 16:45 
Utolsó módosítás: ithelpdesk  2020. 03. 20. 16:55